3D Design

Ik ben gespecialiseerd in het maken van 3D tekeningen, animaties en visualisaties. Met behulp van 3D Design, een illustratie of een animatie kan ik je helpen om al je ideeën en concepten tot leven te brengen. Of het nu gaat om het ontwerp van een karakter, plattegrond, visualisatie van je product of om het vertellen van je verhaal. Bij mij ben je aan het juiste adres!

3D Plattegronden

3D Plattegronden

Een 3D plattegrond kan een krachtig hulpmiddel zijn als je op zoek bent naar een manier om op een visueel aantrekkelijke manier ruimtes, omgevingen, parken of locaties te presenteren. In tegenstelling tot traditionele 2D plattegronden, bieden 3D plattegronden een driedimensionale weergave van de ruimte, waardoor ze een realistischere en meer immersieve ervaring bieden voor de kijker.

Daarnaast kunnen 3D plattegronden ook helpen bij het verbeteren van de navigatie en het vergemakkelijken van het gebruik van de ruimte. Door de lay-out duidelijk weer te geven en de functies en mogelijkheden van de ruimte te laten zien, kunnen bedrijven bezoekers helpen om zich gemakkelijker te oriënteren en hun weg te vinden. Dit kan vooral nuttig zijn voor parken of openbare locaties die beter bekend willen maken hoe de ruimte is ingedeeld.

Ik wil een 3D Plattegrond laten maken!

Wat kost het om een 3D ontwerp te laten maken?

Elke ontwerp is maatwerk waardoor er voor elk project een oplossing te bedenken is binnen het budget dat je voor ogen hebt. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Ik wil een animatie laten maken!
3D Karakters

3D Karakters

Een 3D karakter of mascotte kan voor bedrijven, organisaties of evenementen een geweldige manier zijn om op te vallen en de aandacht te trekken van het publiek. Door het gebruik van een 3D karakter, kunt u uw merk of boodschap op een unieke en memorabele manier overbrengen.

Ik kan je helpen om een karakter van schets tot illustratie tot leven te brengen.

3D Karakters zijn veelzijdig inzetbaar. Zo kun je ze gebruiken in je reclamecampagnes, websites of drukwerk maar zijn ze ook makkelijk te gebruiken in een animatie of game en kun je ze zelfs uitprinten met een 3D printer.

Ik wil een 3D karakter laten maken!
3D Infographics

Infographics

Een infographic kan een krachtig middel zijn voor bedrijven om informatie op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier over te brengen. In tegenstelling tot traditionele 2D infographics, die vaak statisch en saai kunnen zijn, bieden 3D infographics de mogelijkheid om informatie te presenteren op een dynamische en interactieve manier. Dit kan helpen om de aandacht van het publiek te trekken en de boodschap beter te laten beklijven.

Daarnaast kunnen 3D infographics ook het merk van een bedrijf versterken. De kleurrijke afbeeldingen en animaties zorgen ervoor dat de infographic opvalt en de aandacht trekt van degenen die er naar kijken. Bovendien kan een 3D infographic worden aangepast om aan te sluiten bij het merk van een bedrijf, waardoor het een effectief middel kan zijn om de merkbekendheid te vergroten.

Ik wil een 3D Infographic laten maken!
3D Impressies

3D Impressies

3D impressies bieden de mogelijkheid om producten of projecten die nog niet bestaan visueel uit te werken. Met behulp van virtual reality (VR) en augmented reality (AR) kunnen de impressies ook tot leven gebracht worden waardoor klanten een virtuele tour door het product maken of het product in hun eigen omgeving kunnen testen. 3D impressies zijn dus een een mooie mogelijkheid om klanten of investeerders aan te trekken en te overtuigen van de kracht van je product of project.

Ik wil een 3D impressie laten maken!

Doe mij ook zo'n 3D ontwerp!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je ook een 3D ontwerp of animatie laten maken?
Ik help je graag! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een 3D ontwerp laten maken!

Bekijk projecten