3D Design

Ik ben gespecialiseerd in het maken van 3D tekeningen, animaties en visualisaties. Met behulp van een 3D illustratie of animatie kan ik je helpen om al je ideeën tot leven te brengen. Of het nu gaat om het ontwerp van een karakter, plattegrond, visualisatie van je product of om het vertellen van je verhaal. Bij mij ben je aan het juiste adres!

3D Plattegronden

3D Plattegronden

Een 3D plattegrond kan een krachtig hulpmiddel zijn als je op zoek bent naar een manier om op een visueel aantrekkelijke manier ruimtes, omgevingen, parken of locaties te presenteren. In tegenstelling tot traditionele 2D plattegronden, bieden 3D plattegronden een driedimensionale weergave van de ruimte, waardoor ze een realistischere en meer immersieve ervaring bieden voor de kijker.

Daarnaast kunnen 3D plattegronden ook helpen bij het verbeteren van de navigatie en het vergemakkelijken van het gebruik van de ruimte. Door de lay-out duidelijk weer te geven en de functies en mogelijkheden van de ruimte te laten zien, kunnen bedrijven bezoekers helpen om zich gemakkelijker te oriënteren en hun weg te vinden. Dit kan vooral nuttig zijn voor parken of openbare locaties die beter bekend willen maken hoe de ruimte is ingedeeld.

Ik wil een 3D Plattegrond laten maken!
3D Infographics

Infographics

Een infographic kan een krachtig middel zijn voor bedrijven om informatie op een eenvoudige en visueel aantrekkelijke manier over te brengen. In tegenstelling tot traditionele 2D infographics, die vaak statisch en saai kunnen zijn, bieden 3D infographics de mogelijkheid om informatie te presenteren op een dynamische en interactieve manier. Dit kan helpen om de aandacht van het publiek te trekken en de boodschap beter te laten beklijven.

Daarnaast kunnen 3D infographics ook het merk van een bedrijf versterken. De kleurrijke afbeeldingen en animaties zorgen ervoor dat de infographic opvalt en de aandacht trekt van degenen die er naar kijken. Bovendien kan een 3D infographic worden aangepast om aan te sluiten bij het merk van een bedrijf, waardoor het een effectief middel kan zijn om de merkbekendheid te vergroten.

Ik wil een 3D Infographic laten maken!
3D Printing

3D Printing

Breng je product, object of karakter tot leven tot een object dat je zelf in je hand kunt houden. Met 3D printing kun je prototypes van nieuwe producten maken of maquettes van gebouwen en objecten laten maken die je kunnen helpen om je producten te verkopen. Ik kan je helpen om een 3D model te tekenen van je product dat voldoet aan alle eisen waarmee je het product uit kunt printen met je eigen 3D printer of door een 3D printservice kunt laten printen.

Ik wil een 3D model laten maken!
3D Impressies

3D Impressies

3D impressies bieden de mogelijkheid om producten of projecten die nog niet bestaan visueel uit te werken. Met behulp van virtual reality (VR) en augmented reality (AR) kunnen de impressies ook tot leven gebracht worden waardoor klanten een virtuele tour door het product maken of het product in hun eigen omgeving kunnen testen. 3D impressies zijn dus een een mooie mogelijkheid om klanten of investeerders aan te trekken en te overtuigen van de kracht van je product of project.

Ik wil een 3D impressie laten maken!

Bekijk projecten

Op zoek naar een designer?

Ben je op zoek naar een ontwerper voor een game, website, app? Of wil je een 3D illustratie van een plattegrond of karakter? Dan bent je bij mij aan het juiste adres!

Neem contact met mij op!