3D Design

Ik ben gespecialiseerd in het maken van 3D tekeningen, animaties en visualisaties. Met behulp van een 3D illustratie of animatie kan ik je helpen om al je ideeën tot leven te brengen. Of het nu gaat om het ontwerp van een karakter, plattegrond, visualisatie van je product of om het vertellen van je verhaal. Bij mij ben je aan het juiste adres!

3D Plattegronden

3D Plattegronden

Met een 3D plattegrond kun je mensen wegwijs maken binnen een omgeving zoals een festival, pretpark, natuurgebied, stad/dorp of je woning of kantoor van een andere kant laten zien.

Bij een 3D plattegrond de kun je met een camera door de plattegrond vliegen enzo de omgevingen van verschillende kanten laten zien. Hierdoor kun je een 3D plattegrond makkelijk op veel verschillende manieren integeren in je website, app of drukwerk.

Daarnaast kun je een 3D Plattegrond ook interactief maken voor bijvoorbeeld een augmented reality of virtual reality ervaring.

Ik wil een 3D Plattegrond laten maken!
3D Infographics

3D Infographics

Met een 3D infographic kun je complexe informatie op een simpele en duidelijk manier uitleggen. Daarnaast zijn ze ook interactief te maken waardoor je ze kunt integreren in je website of app.

3D Infographics kunnen een mooie aanvulling zijn op je sales tools.

Ik wil een 3D Infographic laten maken!
3D Printing

3D Printing

Breng je product, object of karakter tot leven tot een object dat je zelf in je hand kunt houden. Ik kan je helpen om een 3D model te tekenen van je product dat voldoet aan alle eisen waarmee je het product uit kunt printen met je eigen 3D printer of door een 3D printservice kunt laten printen.

Ik wil een 3D model laten maken!
3D Impressies

3D Impressies

Een 3D impressie is een goede manier om producten of projecten die nog niet bestaan visueel uit te werken om klanten of investeerders aan te trekken en te overtuigen van de kracht van je product of project.

Ik wil een 3D impressie laten maken!

Bekijk projecten

Op zoek naar een designer?

Ben je op zoek naar een ontwerper voor een game, website, app? Of wil je een 3D illustratie van een plattegrond of karakter? Dan bent je bij mij aan het juiste adres!

Neem contact met mij op!