Animatie voor Bedrijven & producten -Professionele Animaties op Maat

Met een animatie kun je je producten, concepten, diensten of merk verhaal op een eenvoudige en simpele manier uitleggen en laten zien. Of het nu gaat om motion graphics voor een bedrijfsvideo, een logo animatie voor een nieuwe merkidentiteit, een product visualisatie, een uitleg video, een presentatie van je product voor online marketing of animaties voor realtime toepassingen, ik ben in staat om je visuele verhaal tot leven te brengen!

Bekijk animatie showreel

Hoe komt een animatie tot stand?

Het begint allemaal met een verhaal. Wat wil je vertellen of laten zien? Heb je al een concreet concept of script bedacht? Super! Zo niet, geen probleem. Ik werk samen met een aantal partners die gespecialiseerd zijn in het vertalen van het verhaal of boodschap van je bedrijf of product in een concept.

Animatie Productie

Stap 2. Productie

Zodra het concept helemaal staat kan ik aan de slag en de mouwen opstropen om de animatie helemaal uit te werken en te visualeren. Daarnaast word er een eventuele voiceover, audio design en muziek aan de animatie toegevoegd om het verhaal te versterken.

Wat kost het om een animatie te laten maken?

Elke animatie is maatwerk waardoor er voor elk project een oplossing te bedenken is binnen het budget dat je voor ogen hebt. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Ik wil een animatie laten maken!

Wat voor animaties kan ik voor je maken?

Nou wat niet? Dankzij mijn jarenlange ervaring ben ik in staat om in verschillende stijlen te werken, en om altijd een uniek en professioneel eindproduct op te leveren. In principe kan ik alles laten bewegen, of het nou een 2D of 3D animatie is voor welk doeleind dan ook. Ik kan je overal mee helpen!

Karaker Animatie

Karakter Animatie

Geef je verhaal karakter met boeiende animaties. Van sympathieke mascottes tot complexe personages, Een karakteranimatie brengt emotie en persoonlijkheid in je project en versterkt de connectie met je doelgroep.

Product Visualisaties

Product Visualisaties

Transformeer ideeën in visuele meesterwerken. Met een productvisualisatie breng je concepten tot leven met realisme en detail. Laat potentiële klanten je producten ervaren voordat ze zijn gemaakt.

Branding video animatie

Branding video

Een branding video animatie is een krachtig instrument om de unieke identiteit en waarden van je bedrijf te communiceren. Deze video's gebruiken visuele storytelling om een emotionele connectie met de doelgroep te creëren en het merk op een onvergetelijke manier te presenteren.

Geanimeerde Inforgraphics

Infographics

Infographics zijn visuele representaties van informatie, data of kennis die op een duidelijke en aantrekkelijke manier worden gepresenteerd. Ze combineren tekst, beelden en grafische elementen om complexe informatie toegankelijk en gemakkelijk te begrijpen te maken.

Logo Animaties

Logo Animaties

Maak impact met je merkidenteit met een dynamische logo animatie. De logo animatie kan ingezet worden om je bedrijfsvideo, sociale media posts, presentaties of website dynamischer te maken.

AR / VR / Mixed Reality assets

AR / VR / Mixed Reality

Duik in de grenzeloze mogelijkheden van AR, VR en Mixed Reality. Verander de manier waarop je publiek informatie tot zich neemt door virtuele werelden te creëren, en breng innovatie naar uw projecten met de nieuwste technologische ontwikkelingen.


Doe mij ook zo'n vette animatie!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je ook een animatie laten maken en jouw verhaal of boodschap met de wereld delen?
Ik help je graag! Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik wil een animatie laten maken!

Bekijk animatie projecten