Game Design en 3D Ontwerp Oplossingen op maat

Van het creëren van gedetailleerde 3D modellen van karakters, omgevingen en objecten, tot het ontwerpen van meeslepende animaties, interfaces en indrukwekkende visuele effecten, ik bied ondersteuning op elk visueel vlak dat komt kijken op het gebied van game design. Dus ben je op zoek naar manieren om je game, serious game of realtime applicatie visueel naar een hoger niveau te tillen? Ik help je graag!

Waar kan ik je mee helpen bij het maken van je game?

Met jarenlange ervaring in de industrie en een diepgaande kennis van de nieuwste technologieën, sta ik klaar om jouw visie werkelijkheid te maken. Of je nu een indie game developer bent die op zoek is naar professionele ondersteuning, een bedrijf dat zijn producten op indrukwekkende wijze wil presenteren, of een organisatie die een krachtige serious game nodig heeft voor educatieve doeleinden, ik bied uitgebreide diensten aan die aansluiten bij jouw behoeften.

Ontwerp en implementatie van interfaces

Ontwerp en Implementatie van Interfaces

Een intuïtieve en aantrekkelijke gebruikersinterface is essentieel voor de gebruikserservaring van je game. Ik kan je helpen met het ontwerpen en implementeren van interfaces die de gebruikerservaring verbeteren en de interactie met je applicatie soepel laten verlopen

Animaties

Breng je game tot leven met vloeiende en realistische animaties. Van bewegende karakters, voorwerpen, cinematics tot interface animaties. Ik creëer animaties voor elk onderdeel van je project waardoor je game een meeslepende en gedenkwaardige ervaring wordt.

Product visualisaties>

Product visualisaties:

Wil je je producten op de best mogelijke manier presenteren? Breng ze tot leven met realistische 3D visualisaties, ideaal voor realtime applicaties en serious games. Of je nu productconcepten wilt presenteren, personeel wilt trainen met interactieve simulaties, of je marketing wilt versterken, een interactieve 3D visualisatie zorgt voor een overtuigende en meeslepende ervaring.

Wil je ook je game visueel naar een hoger niveau tillen?

Heb je hulp nodig bij het maken van assets voor je games of wil je samen een game ontwikkelen?
Neem dan contact met mij op, Ik help je graag!

Ik wil een game laten maken!

Eigen game projecten

Naast het werken aan opdrachten van klanten, ontwerp en ontwikkel ik ook mijn eigen games. Dit geeft mij de kans om mijn creativiteit en vaardigheden verder te ontwikkelen en te experimenteren met nieuwe technologieën en ideeën. De games zijn verkrijgbaar voor pc, consoles en mobiele apparaten en zijn al meer dan 1.000.000 keer gedownload.

Marble Champions

Marble Champions

Marble Champions is een knikker race game die ik momenteel aan het ontwikkelen ben. In de game bestuur je een knikker en neem je deel aan een epische knikker race competitie met als doel om de ultieme knikkerkampioen te worden!

Meer Informatie!
Crashbots

Crashbots

Crashbots is een arcade shoot 'em up waarin je de controle neemt over een robot. In de game moet je voor je leven rennen in een parcours vol met vijanden en obstakels. Je robot is uitgerust met een jetpack en laser kanonnen waarmee je je vijanden kunt verslaan of ontwijken.

Meer Informatie!
Cave Blaster

Cave Blaster

Cave Blaster is een arcade game voor mobiele apparaten waarin je moet ontsnappen uit een mysterieuze grot op een buitenaardse planeet terwijl je wordt omringt door vreemde wezen die je willen opeten.

Super Hyper Ball 2

Super Hyper Ball 2

Super Hyper Ball 2 is het vervolg op… Super Hyper Ball! De game is een hyperactieve cocktail tussen de klassieke arcade games pinball en breakout.

Meer Informatie!

Wil je ook een game laten maken?

Heb je hulp nodig bij het maken van assets voor je games of wil je samen een game ontwikkelen?
Neem dan contact met mij op, Ik help je graag!

Ik wil een game laten maken!

Bekijk projecten