Game Design

Naast het werken aan opdrachten van klanten, ontwerp en ontwikkel ik ook mijn eigen games. Dit geeft mij de kans om mijn creativiteit en vaardigheden verder te ontwikkelen en te experimenteren met nieuwe technologieën en ideeën.

De games zijn verkrijgbaar voor pc, consoles en mobiele apparaten en zijn al meer dan 1.000.000 keer gedownload.

Heb je hulp nodig bij het maken van assets voor je games? Of wil je samen een game ontwikkelen? Neem dan contact met mij op!

Marble Champions

Marble Champions

Marble Champions is een knikker race game die ik momenteel aan het ontwikkelen ben. In de game bestuur je een knikker en neem je deel aan een epische knikker race competitie met als doel om de ultieme knikkerkampioen te worden!

Meer Informatie!
Crashbots

Crashbots

Crashbots is een arcade shoot 'em up waarin je de controle neemt over een robot. In de game moet je voor je leven rennen in een parcours vol met vijanden en obstakels. Je robot is uitgerust met een jetpack en laser kanonnen waarmee je je vijanden kunt verslaan of ontwijken.

Meer Informatie!
Cave Blaster

Cave Blaster

Cave Blaster is een arcade game voor mobiele apparaten waarin je moet ontsnappen uit een mysterieuze grot op een buitenaardse planeet terwijl je wordt omringt door vreemde wezen die je willen opeten.

Super Hyper Ball 2

Super Hyper Ball 2

Super Hyper Ball 2 is het vervolg op… Super Hyper Ball! De game is een hyperactieve cocktail tussen de klassieke arcade games pinball en breakout.

Meer Informatie!

Bekijk projecten