Headbanger

Arcade open wereld & hyper casual game.

Headbanger is een game die ik volledig zelf heb ontworpen en ontwikkeld. In de game loop je rond in een park en moet je zoveel mogelijk snoep verzamelen. De snoepjes liggen verspreid in de wereld maar kun je ook afpakken van andere mensen door ze een kopstoot te geven. Als je teveel chaos veroorzaakt wordt je achterna gezeten door de boswachters die je naar huis willen sturen.

De game speelt zicht af in een Interactieve wereld waarin je alles kapot kunt maken en verschillende sporten zoals voetbal, bowling en basketbal kunt spelen. Ook zitten er in de wereld speciale items verstopt die je kunt verkrijgen door puzzels op te lossen.

Na iedere ronde kun je je snoepjes inwisselen om je karakter te customizen met allerlei nieuwe kleren, haarstijlen, brillen en tal van andere accessoires.

 

Headbanger is nu gratis te downloaden in de Appstore en de Google Play store

Headbanger splashscreen design
 
Headbanger Screenshot water level
Headbanger Screenshot character customization
Headbanger Screenshot destruction
3D Boomhut
3D Hunebed
3D Bos
3D Camping
3D voetbalveld
3D parkje
low poly cliffs
low poly camping
low poly rocks
low poly picknick site
Lowpoly trees
low poly animals

 

Hyper Casual Game

Naast de open wereld game heb ik ook nog een aparte “hyper casual” versie gemaakt waarin je de finishlijn moet bereiken door met je hoofd obstakels kapot te maken. Deze versie heeft een oneindig aantal levels en zorgt voor eindeloos speelplezier!

De hyper casual versie is ook te downloaden in de Appstore en de Google Play store!

Headbanger Parkour screenshot1
Headbanger Water Parkour
Headbanger Bowling