IGO Promo commercial

3D Modeling, Animatie & VFX

In samenwerking met Studio Smelt heb ik voor een commercial van IGO promo een aantal 3D animaties gemaakt die geïntegreerd zijn met live-action beelden.

Voor de video heb ik 3 Producten die ook in de video gebruikt worden (Een tas, drinkfles en pen) in 3D nagemaakt en realistisch belicht zodat ze niet te onderscheidden zijn van de echte beelden. De 3D modellen heb ik vervolgens geanimeerd voor aantal slow-motion close-up shots die aansluiten op de video waarin het product van IGO promo (Het bedrukken van producten met bedrijfs-logos) naar voren komt.

Op zoek naar een designer?

Ben je op zoek naar een ontwerper voor een game, website, app? Of wil je een 3D illustratie van een plattegrond of karakter? Dan bent je bij mij aan het juiste adres!

Neem contact met mij op!