Hotraco introductie animatie

3D Introductie animatie en interactieve demo applicatie

Voor de introductie van de nieuwe versie van het “Thomas® Feed” kastje waarmee boeren allerlei systemen in hun boerderij kunnen besturen, heb ik in samenwerking met Studio Smelt voor Hotraco een introductie animatie gemaakt waarin de nieuwe features van het kastje belicht worden. Ik heb hiervoor een 3D visualisatie van het Thomas kastje realistisch in gemaakt en geanimeerd voor een reeks closeup shots.

 

Interactieve Demo Applicatie

Naast de introductie animatie heb ik ook een interactieve applicatie ontworpen en ontwikkeld. De applicatie is een interactieve infographic. In de applicatie kun je door een fictieve boerderij vliegen en van dichtbij zien welke systemen in de boerderij allemaal door het kastje bestuurd en beheerd kunnen worden Hierdoor geeft de applicatie een goed beeld van de mogelijkheden en voordelen van het gebruik van het “Thomas® Feed” kastje voor boeren. De applicatie wordt gebruikt op de website en op beurzen als salestool. Voor deze applicatie heb ik de interface en 3D stal ontworpen en de volledige applicatie ontwikkeld.

Bekijk de demo applicatie online

Thomas feed interface homepagina, 3D introductie animatie
Thomas feed 3D Stal overzicht, 3D introductie animatie
Thomas feed interface closeup informatie,3D introductie animatie

Op zoek naar een designer?

Ben je op zoek naar een ontwerper voor een game, website, app? Of wil je een 3D illustratie van een plattegrond of karakter? Dan bent je bij mij aan het juiste adres!

Neem contact met mij op!