Landal Adventure Game

3D Modellen van een boomhut voor een AR game.
3D illustratie boomhut

In opdracht van samhoud creative tech heb ik voor de “Landal Adventure game” allerlei 3D modellen gemaakt waarmee spelers een boomhut kunnen bouwen.

De game draait om het verzamelen van resources die je kunt gebruiken om voorwerpen zoals vloeren, muren, daken en verscheidene decoraties voor je boomhut te kopen. De resources liggen verspreid over het vakantiepark en je kunt ze vinden door de plattegrond op je telefoon te volgen.

Naast de resources en de onderdelen waarmee je de constructie van de boomhut kunt bouwen heb ik ook verschillende 3D objecten gemaakt waarmee je je boomhut kunt ombouwen tot een speeltuin zoals een klimmuur, discovloer, schommel en een takelbaan. Je kunt ook verschillende delen van je boomhut met elkaar verbinden door bruggen tussen de vloeren maken.

Als je klaar bent met het bouwen van de boomhut kun je hem ook nog in AR bekijken en van alle kanten aanschouwen. De “Landal Adventure Game” is te spelen op alle vakantieparken van Landal.

3D Modellen van een boomhut Landal Adventure Game Daken 3D Modellen Landal Adventure Game Ramen & Deuren  3D Modellen Landal Adventure Game Resources  3D Modellen Landal Adventure Game Bruggen  3D Modellen Landal Adventure Game Decoraties  3D Model Landal Adventure Game speeltuin 3D Model