Marble Champions

Knikker race game

Marble Champions is een knikker race game die ik momenteel aan het ontwikkelen ben. In de game bestuur je een knikker en neem je deel aan een epische knikker race competitie met als doel om de ultieme knikkerkampioen te worden.

De game bevat verschillende game modes waarin je het opneemt tegen computergestuurde tegenstanders. Het hart van de game is de league game mode, waarin je begint in de laagste divisie van de competitie en je jezelf omhoog racet naar de hoogste divisie om de “Marble Champion” te worden. Naarmate je promoveert naar hogere divisies speel je nieuwe knikkers vrij. De game bevat 100 knikkers die spelers kunnen verzamelen en alle knikkers hebben hun eigen unieke looks en stats. De levels in de league gamemode zijn procedural gegenereert waardoor de game een oneindig aantal levels heeft.

In Marble Champions kunnen spelers ook deelnemen aan dagelijkse challenges en tournaments. In de tournament gamee mode neem je deel aan speciale races waarmee je grote prijzen kunt winnen. Iedere tournament bestaat uit 5 races die met de hand ontworpen zijn en bied een ultieme uitdaging. In de dagelijkse time trial challlenge nemen spelers het tegen elkaar op om de snelste tijd neer te zetten. De challenge wordt iedere dag automatisch gereset met een nieuw level en een nieuwe uitdaging. Marble Champions is daarnaast ook nog te spelen in local multiplayer waardoor je je vrienden kunt uitdagen voor een potje knikkeren!

Marble Champions komt in Q2 van 2024 uit op pc (Steam) en mobiele platformen. De game kan al toegevoegd worden aan de wishlist op Steam!

Marble Champions - Screenshot #1

Marble Champions - Screenshot #2

Marble Champions - Screenshot #3

Marble Champions - Screenshot #4

Marble Champions - Screenshot #5

Marble Champions - Screenshot #6