Super Hyper Ball 2, Arcade Game

iOS & Android Game
Download Game
Super Hyper Ball 2 is het vervolg op… Super Hyper Ball!
De game is een hyperactieve cocktail tussen de klassieke arcade games pinball en breakout.

In de game is het de bedoeling om een zo hoog mogelijke score te halen door platformen met stenen leeg te spelen, bazen te verslaan, en allerlei mini-games te voltooien.

Super Hyper Ball 2 heeft 4 verschillende game-modussen. “Story Mode” is de hoofdmodus van de game. Je start met 3 ballen waarmee je alle letters van het woord “JACKPOT” moet verzamelen.

In “Endurance Mode” krijg je 1 minuut om  zoveel mogelijk stenen weg te spelen. Voor iedere steen die je wegspeelt krijg je 1 seconde terug, waardoor het een race tegen de klok is.

“Endless Bricks” is een wat rustigere modus zonder tijdslimiet, waar je 1 bal krijgt om zoveel mogelijk stenen weg te spelen.

In de laatste modus “Boss Mode” vecht je zoals de naam het al zegt tegen 7 Bazen, die je in een willekeurige volgorde moet verslaan.

Super Hyper Ball 2 bevat ook nog 50 verschillende ballen die je kunt vrijspelen, en allerlei powerups die je kunt upgraden.

Super Hyper Ball 2 is nu gratis te downloaden in de App Store!

Download Super Hyper Ball 2 in de Appstore!

Trailer

Screenshots

Designer nodig?

Bent u op zoek naar een ontwerper voor een game, website, app? Of wilt U een 3D illustratie van een plattegrond of karakter? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben momenteel beschikbaar voor nieuwe opdrachten!

STUUR ME EEN MAIL!